ERF
search
accessibility

18.06.2024

Privremeni raspored dodatnih provjera za upis na prijediplomske studije ERF-a u ak. god. 2024./25. u ljetnom upisnom roku 2024.

Od ponedjeljka, 17. lipnja 2024. godine dostupni su:

  • Privremeni raspored dodatnih provjera i provjera preduvjeta
    Promjena privremenog rasporeda dodatnih provjera moguća je do četvrtka, 20. lipnja 2024. do kada je pristupnik dužan poslati molbu radi određivanja drugog termina postupka dodatne provjere/provjere preduvjeta isključivo elektroničkim putem, na e-mail adresu upisi@erf.hr. Uz molbu je potrebno priložiti dokaz o nemogućnosti pristupanja postupku dodatne provjere/provjere preduvjeta. ERF će razmatrati samo molbe koje su pristigle elektroničkim putem do četvrtka, 20. lipnja i uz koje je priložen dokaz o nemogućnosti pristupanja postupku dodatne provjere/provjere preduvjeta.
  • Raspored za grupno testiranje intelektualnih sposobnosti za upis na prijediplomski studij Rehabilitacija
    Grupno testiranje intelektualnih sposobnosti u sklopu dodatnih provjera funkcionalnih sposobnosti i vještina potrebnih za redoviti prijediplomski studij Rehabilitacija održat će se u ponedjeljak, 1. srpnja 2024. godine na Sveučilišta u Zagrebu Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu (Kampus Borongaj, Borongajska cesta 83f, Zagreb) s početkom u 10:00 sati.
    Samo pristupnici koji zadovolje na grupnom testiranju intelektualnih sposobnosti pristupaju i usmenoj procjeni informiranosti, sklonosti i motivacije za studij Rehabilitacija od 2. do 5. srpnja 2024. godine isključivo prema završnom rasporedu dodatnih provjera koji će biti objavljen na mrežnoj stranici ERF-a u ponedjeljak, 24. lipnja 2024. godine.

Sve dodatne provjere/provjere preduvjeta provodit će se isključivo prema rasporedu od 1. do 5. srpnja 2024. godine na Sveučilištu u Zagrebu Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu.

Detaljnije informacije o postupku prijave za upis dostupne su na sljedećoj poveznici: Postupak upisa.

Upite vezane uz postupak upisa pristupnici mogu slati na sljedeću adresu e-pošte: upisi@erf.hr.

Popis obavijesti