ERF
search
accessibility

Udruga studenata socijalne pedagogije PUPOVCI

ERF-PUPOVCI

Udruga studenata socijalne pedagogije - Pupovci osnovana je 2014. godine. Ideja osnivanja udruge proizašla je iz sveprisutne želje za djelovanjem, napretkom i pozitivnom promjenom, ali i iz potrebe za dodatnom podrškom studentima.

Ime udruge potječe od internog nadimka kojeg su profesori dali studentima socijalne pedagogije i temelji se na kratici PUP koja znači problemi u ponašanju.

Vizija Pupovaca je povezati studente socijalne pedagogije i studente drugih struka na temelju prosocijalnih vrijednosti i aktivnosti, koristeći njihove intelektualne snage i potencijal u svrhu stvaranja društva koje je spremno djelovati u smjeru vlastitog napretka.

U skladu s vizijom, misija Pupovaca je na prosocijalan i kreativnan način organizirati i provoditi različite aktivnosti i znanstveno istraživačke projekte radi postizanja veće prepoznatljivosti studija socijalne pedagogije. Udruga pruža podršku studentima te osnažuje svoje članove, promovira studentsku kulturu i time pruža priliku za profesionalni rast te ostvarivanje punih potencijala svakog člana radi kasnijeg kvalitetnog profesionalnog djelovanja u smjeru društvene dobrobiti. Udruga omogućava povezivanje i suradnju studenata sa studentima (ne)srodnih struka kao i društvenim institucijama u cilju promocije mentalnog zdravlja i dobrobiti svakog pojedinca.

Moto Udruge povezuje i misiju i viziju te svima šalje jasnu poruku: "Svako srce ima priču - pokreni svoju".

Više informacija na:
web stranici (http://pupovci.weebly.com/) ili facebook stranici (Udruga studenata socijalne pedagogije - Pupovci)

E-mail: udrugassp@gmail.com