ERF
search
accessibility

Reakreditacije Fakulteta

Reakreditacija 2020.

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu prolazi postupak reakreditacije, koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu Edukacijsko – rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu  posjetit će Stručno povjerenstvo. 

Želite li dostaviti svoj komentar članovima Stručnog povjerenstva, primjedbe i prijedloge ili želite pohvaliti rad Vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje mišljenje putem povjerljive  komunikacije https://www.azvo.hr/hr/komentari-institucija do 7. siječnja 2021. g. Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentare. Dobivene će se informacije koristiti isključivo u postupku reakreditacije visokog učilišta.

Reakreditacija 2014.

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu trenutno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište posjetit će stručno povjerenstvo. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog osoblja i studentima.

Ljubazno Vas molimo da se u ponedjeljak, 19. svibnja 2014. g. s početkom u 10.15 sati u dvorani D6 u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas.

Ukoliko želite dostaviti svoj komentar članovima stručnog povjerenstva, primjedbe, sugestije, ili želite li pohvaliti rad Vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje mišljenje putem povjerljive komunikacije na www.azvo.hr/index.php/hr/komentari-institucija do 16. svibnja 2014. g. Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentare. Dobivene će se informacije koristiti isključivo u postupku reakreditacije visokog učilišta.

Više o samom postupku reakreditacije možete naći na web stranici Agencije za znanost i visoko obrazovanje.