ERF
search
accessibility

Studentski skupovi

ERFUSS 

 

ERFUSS je međunarodni studentski skup, punog naziva „ERF u suradnji s...“ 

Skup se organizira od strane studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta sva tri smjera (članovi Studentskog zbora su prvenstveno u organizacijskom timu, a studenti koji nisu članovi Zbora se javljaju kao volonteri koji pomažu i obavljaju razne zadatke prije i tijekom Kongresa)  

Ovaj skup nastao je zbog želje studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta za okupljanjem komplementarnih struka, a sve s jednim ciljem: timski rad i inter/trans/multidisciplinarnost. Upravo zbog toga na ERFUSS su dobrodošli studenti srodnih struka kao što su psihologija, sociologija, pedagogija, odgojno-obrazovne znanosti, pravo, filozofija, socijalni rad, medicina, kineziologija, fonetika ali i studenti možda naizgled nepovezanih struka kao što su elektrotehnika, računarstvo, strojarstvo, arhitektura.  

Na ERFUSS-u sudjeluju studenti koji dolaze iz raznih gradova Hrvatske i s raznih fakulteta, ali sudjeluju i studenti susjednih zemalja (Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovenija...). 

Studenti imaju priliku sudjelovati kao aktivni ili pasivni sudionici (aktivni sudionici održavaju predavanja, radionice i slično, a pasivni sudionici sudjeluju na istima)  

Održavanje skupa:

Prvi ERFUSS održao se 2014. godine, a tradicionalno se održava svake dvije godine tijekom mjeseca travnja.  

ERFUSS 2014., 11.-13.4.2014., Zagreb 

ERFUSS 2016., 15-.17.4.2016., Zagreb 

ERFUSS 2018., 13.-15.4.2018., Zagreb 

Prema rasporedu četvrti po redu ERFUSS trebao se održati u travnju 2020. godine u prostorijama Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, no zbog pandemije COVID-19 virusa nije se održao, već je održan 2021. godine od 23. do 25. travnja.

Jedan od rezultata skupa ERFUSS 2021. bila je i Knjiga sažetaka koja je dostupna u otvorenom pristupu na repozitoriju ERF-a.

Link: https://www.facebook.com/kongres.erfuss/ (Facebook stranica)