ERF
search
accessibility

Centar za podršku studentima i razvoj karijera

Centar za podršku studentima i razvoj karijera (CARPO) je ustrojstvena jedinica na Sveučilištu u Zagrebu Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu.

CARPO nudi usluge u tri područja – vještine upravljanja karijerom, briga o vlastitom mentalnom zdravlju i akademske vještine.

U sklopu svakog od navedenih područja organiziramo predavanja, radionice, individualna i grupna savjetovanja, okrugle stolove i slično! Uz to, posebno smo orijentirani na podršku u prilagodbi na studij za naše brucoše te im svake godine organiziramo Q&A radionicu na kojem studenti viših godina upoznaju brucoše sa svim „čarima“ studentskog života, od akademskih izazova do izazova u području izgradnje socijalne mreže, upoznavanja s gradom i sl. Također, provodimo i mentorske programe u kojima se studenti s viših godina (mentori) kroz jedan semestar druže s brucošima i pružaju im dodatnu podršku u prilagodbi.

U području brige o vlastitom mentalnom zdravlju studentima nudimo mogućnost besplatnog savjetovanja/psihoterapije koju, pod supervizijom, provode edukanti različitih psihoterapijskih škola.

Uz navedene aktivnosti, ove akademske godine uveli smo zabavne sadržaje poput Book cluba, filmskih večeri na ERF-u, piknika i drugih sadržaja.

Osim druženja na našem Fakultetu (i možda na nekim drugim lokacijama), sa studentima smo povezani i online:

Dakle, trudili smo se razviti brojne usluge kako bismo mogli odgovoriti na različite potrebe naših studenata.

Stoga, dragi studenti, obratite nam se s povjerenjem! Tu smo zbog vas i za vas!

CARPO tim

Voditeljica Centra: izv. prof. dr. Ivana Maurović