Upisi na preddiplomske studije

Pristup bazama podataka

Članovima hrvatske akademske zajednice osiguran je pristup elektroničkim bazama podataka u okviru nacionalne licence (utemeljene u Sporazumu o suradnji Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu i Ministarstva znanosti i obrazovanja RH), odnosno u okviru Sveučilišta u Zagrebu, putem Portala elektroničkih izvora za hrvatsku akademsku i znanstvenu zajednicu.

Pristup pretplaćenim elektroničkim izvorima informacija s računala matične institucije osiguran je izravno putem IP adresa računala, a izvan IP opsega institucije (ERF-a) putem Proxy servera. Proxy mogu koristiti svi članovi hrvatske akademske zajednice koji imaju otvoren AAI@EduHr elektronički identitet te se pomoću njega prijavljuju na proxy server. Proxyju se pristupa putem Portala elektroničkih izvora za hrvatsku akademsku i znanstvenu zajednicu.

U nastavku su dostupne detaljnije upute za pristup elektroničkim bazama podataka.

Etičko povjerenstvo

Etičko povjerenstvo Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu daje mišljenje o usklađenosti pisanih materijala s odredbama Etičkog kodeksa odbora za etiku u znanosti i visokom obrazovanju, Etičkog kodeksa Sveučilišta u Zagrebu i Poslovnika o radu Etičkog povjerenstva Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u postupcima prijave znanstvenih projekata, doktorskih, specijalističkih, diplomskih i seminarskih radova u znanstvenim poljima edukacijske rehabilitacije i logopedije.

Članovi i zamjenici članova Etičkog povjerenstva

  1. prof.dr.sc. Irma Kovčo Vukadin (predsjednica Povjerenstva)
    prof.dr.sc. Marija Lebedina Manzoni (zamjenica predsjednice)
  2. izv.prof.dr.sc. Ana Wagner Jakab (članica)
    prof.dr.sc. Zrinjka Stančić (zamjenica članice)
  3. prof.dr.sc. Draženka Blaži (članica)
    doc.dr.sc. Jasmina Ivšac Pavliša (zamjenica članice)

Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Protokol za davanje mišljenja o usklađenosti pisanih materijala s odredbama Etičkog kodeksa odbora za etiku u znanosti i visokom obrazovanju, Etičkog kodeksa Sveučilišta u Zagrebu i Poslovnika o radu Etičkog povjerenstva Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u postupcima prijave znanstvenih projekata, doktorskih, specijalističkih, diplomskih i seminarskih radova u znanstvenim poljima edukacijske rehabilitacije i logopedije

Obrazac nacrta projekta/istraživanja