Druga sezona podcasta DijaLOG i humanitarna akcija!

dijaLOG logo webStudentice diplomskog studija logopedije objavile su novu sezonu svog logopedskog podcasta DijaLOG! U drugoj sezoni možete čuti što jedna maturantica misli o svojoj disleksiji, kako izgleda put (re)habilitacije kod kohlearne implantacije, gdje se sve logoped može zaposliti nakon završetka studiranja i još puno drugih epizoda. Nove epizode druge sezone možete poslušati na Spotifyu, Deezeru, Soundcloudu i drugim većim streaming servisima. Za pogled na scene iza snimanja, zanimljive činjenice o gostima i sve druge informacije, DijaLOG možete pratiti na društvenim mrežama Instagram (@podcastdijalog) i Facebook (Dijalog – logopedski podcast).

Ako želite saznati nešto više o samim autoricama i cijelom projektu, pročitajte što su Mojfaks, After 5, Poslovni dnevnik, Universitas i drugi napisali o DijaLOGu.

U suradnji s udrugom Mali Zmaj, DijaLOG se pridružuje divnoj inicijativi prikupljanja donacija za kupnju školskog pribora za djecu slabijeg imovinskog stanja

Podržite rad DijaLOGa novčanom donacijom Malome Zmaju kako bi se mogle osigurati pernice, bilježnice, flomasteri i sve drugo što je potrebno malim đacima. Slanjem potvrde o uplati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ulazite u bubanj da osvojite poseban merchandise DijaLOGa kao i poklon iznenađenja! Iznos donacije nije bitan, donirajte koliko god želite, svaka donacija je dobrodošla!

Upute za uplatu:

Mali zmaj
Zagreb
IBAN: HR5824840081105567475 (RBA)
model: 00 ili 99
poziv na broj: ništa ili datum uplate
svrha uplate: “donacija-škola-dijalog”
SWIFT: RZBHHR2X (za uplate iz inozemstva)

Donacije u suradnji s Malim Zmajem primaju se do 15. srpnja, a nakon toga slijedi priprema paketa za školarce!

Više o projektu Mali zmaj ide u školu