5. Sveučilišni dan kvalitete na temu Relevantnost i kvaliteta visokog obrazovanja 26. studenoga 2021.

UNIZG program 5 sveucilisni dan kvalitete 2021Sveučilište u Zagrebu organizira peti Sveučilišni dan kvalitete na temu Relevantnost i kvaliteta visokog obrazovanja koji će se održati online putem platforme Zoom u petak, 26. studenoga 2021. godine od 10.00 do 13.00 sati.

Program ovogodišnjeg Dana kvalitete realizirat će se u tri dijela: Internacionalizacija kao poluga za razvoj visokog obrazovanja, Standardi za upravljanje kvalitetom i Raznolikost i inkluzija u visokom obrazovanju. Sadržaj prvog dijela programa usmjeren je na internacionalizaciju s naglaskom na promociju visokih učilišta/sastavnica i studijskih programa u inozemstvu te privlačenju stranih studenata. Standardi za upravljanje kvalitetom okosnica su drugog dijela programa, a u trećem dijelu biti će govora o raznolikosti i inkluziji u visokom obrazovanju, s osvrtom na primjere dobre prakse na sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu.

Sveučilišna nastojanja kritičkog preispitivanja i unaprjeđenja sustava osiguravanja kvalitete te promicanja kulture kvalitete ogledaju se i u ovogodišnjoj temi s kojom će se obilježiti 5. Sveučilišni dan kvalitete.

Prijaviti se možete putem obrasca za prijavu do 25. studenoga 2021., do 12.00 sati, a poveznica za pristup bit će dostavljena nakon prijave.