Upisi studenata izvanrednih preddiplomskih studija u ljetni semestar ak. god. 2020./2021.

Dužnosti studenta pri upisu u ljetni semestar:

 1. Putem Studomata provjeriti jesu li im sve ocjene iz položenih predmeta unesene u ISVU.
  U slučaju da ocjene nisu unesene, student je dužan obratiti se predmetnom nastavniku oko unosa/ispravka ocjene do upisa u semestar.
 2. Putem Studomata upisati izborne predmete iz ljetnog semestra.
  Student može upisati izborne predmete koji su navedeni u Izvedbenom planu nastave za izvanredne preddiplomske studije u ak. god. 2020./2021. uvažavajući pri tome čl. 42. Pravilnika o studiranju na preddiplomskim i diplomskim studijima ERF-a prema kojem je student obvezan u jednom semestru upisati najmanje 25 ECTS bodova (obavezni + izborni predmeti = 25 ECTS), a najviše 35 ECTS bodova.

  Uz navedene izborne predmete u Izvedbenom planu nastave za izvanredni preddiplomski studij Rehabilitacija za ak. god. 2019./2020. studenti imaju mogućnost upisati i sveučilišni izborni predmet Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom pod određenim uvjetima.
  Sveučilišni izborni predmet Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom dostupan je svim studentima koji su upisani na bilo koju sastavnicu Sveučilišta u Zagrebu na preddiplomskoj, diplomskoj i poslijediplomskoj razini studija. Uvjet za upis predmeta je pristanak kolege/ice studenta/ice s oštećenjem vida, sluha ili tjelesnim invaliditetom za sudjelovanje na predmetu tako da se oblikuje „par“ studenata/tica (jedan član para je student/ica s invaliditetom) te da oboje budu s istog studija i iste studijske godine.
  Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati koordinatoricu za studente s invaliditetom ERF-a i nositeljicu predmeta, prof. dr. sc. Leliu Kiš-Glavaš na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
 3. Potvrdu o uplati troškova 3. rate participacije u troškovima studija studenti trebaju dostaviti putem e-pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do ponedjeljka, 8. ožujka 2021.

Izborni predmeti moći će se birati putem Studomata počevši od ponedjeljka, 1. ožujka 2021. u 00:00 h (ponoć s nedjelje, 28. veljače na ponedjeljak, 1. ožujka 2021.) i moći će se obaviti do ponedjeljka, 8. ožujka 2021. godine u 23:59 h.

Postupak upisa izbornih predmeta putem Studomata opisan je u Uputama za upis izbornih predmeta putem Studomata.

Detaljnije informacije o upisu u ljetni semestar dostupne su u Uputama za upis studenata izvanrednih preddiplomskih studija u ljetni semestar ak. god. 2020./2021.

NAPOMENA:
Studenti koji ne izvrše upis u ljetni semestar ak. god. 2020./2021. gube pravo na studij.

Nastava

Nastava će za studente izvanrednih preddiplomskih studija početi u petak, 12. ožujka 2021. godine i odvijat će se na daljinu putem sustava za e-učenje Merlin ili putem nekog drugog sustava za udaljeno učenje koje odabere sam nastavnik. Raspored nastave bit će dostupan naknadno na mrežnoj stranici Fakulteta.