Poziv studentima s invaliditetom za sudjelovanje u anketi za potrebe održavanja stručnog skupa „Izazovi studiranja s invaliditetom“ 4. prosinca 2020.

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom Ured pravobraniteljice za osobe s invaliditetom organizira stručni skup pod nazivom "Izazovi studiranja s invaliditetom" koji će se održati u petak, 4. prosinca 2020. virtualnim putem.

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom Ured pravobraniteljice za osobe s invaliditetom organizira online stručni skup pod nazivom „Izazovi studiranja s invaliditetom“. Tema skupa su podrška i izazovi na koje nailaze studenti s invaliditetom prilikom odlučivanja o studiranju te tijekom visokog obrazovanja.

Na skupu će sudjelovati predstavnici sveučilišta, ureda za studente s invaliditetom, koordinatori za studente s invaliditetom po fakultetima, studenti s invaliditetom, studentski pravobranitelji, udruge koje se bave pitanjima studenata s invaliditetom te drugi zainteresirani predstavnici institucija i organizacija.

Kako bi dobili konkretne informacije s terena o tome kakvo je iskustvo studiranja s invaliditetom koje namjeravaju podijelili sa sudionicima skupa i tako doprinijeli otklanjanju teškoća, sastavili su kraću anketu.

Mole se studenti s invaliditetom da anketu ispune do srijede, 2. prosinca. Anketa je anonimna.