4. Međunarodni kongres studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta – ERFUSS od 23. do 25. travnja 2021.

erfuss

Ove godine održava se 4. Međunarodni kongres studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta – ERFUSS od 23. do 25. travnja 2021. godine i to po prvi puta u online okruženju, što znači da je sadržaj ove godine dostupniji no ikad!

ERFUSS je kongres studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji se od 2014. održava svake dvije godine na kampusu Borongaj. Kratica kongresa – ERFUSS znači „ERF u suradnji s…“, čime ovaj Kongres naglašava važnost suradnje između tri studija na našem fakultetu (Rehabilitacija/Edukacijska rehabilitacija, Logopedija i Socijalna pedagogija), suradnje s ostalim strukama kao i međunarodnu suradnju. Na ovom Kongresu studenti međusobno izmjenjuju znanja, stajališta i iskustva te uspostavljaju poznanstva na nacionalnoj i internacionalnoj razini.

Na Kongresu će sudjelovati preko 350 pasivnih te 50 aktivnih sudionika. Aktivni sudionici predstavljat će svoje istraživačke i pregledne radove putem usmene prezentacije ili će provoditi radionicu, dok pasivno sudjelovanje podrazumijeva slušanje predavanja i sudjelovanje na radionicama. Osim studenata, na kongresu će izlagati i stručnjaci sa svakog studija ERF-a koji će održati plenarna predavanja.

Za sva pitanja možete se obratiti ovogodišnjim organizatoricama kongresa putem društvenih mreža (Facebook, Instagram ) ili e-poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .