Informacije o prilagođenom režimu rada Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta od 16. do 29. ožujka 2020.

Nastava

Temeljem informacija dobivenih od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja te Sveučilišta u Zagrebu, obavještavamo vas da će se u razdoblju od 16. do 29. ožujka 2020. nastava za studente redovitih preddiplomskih i diplomskih studija izvoditi putem sustava za e-učenje Merlin.

Sustav za e-učenje Merlin - kratke upute za nastavnike (.pdf)

Nastava i upisi u ljetni semestar ak. god. 2019./20. za studente izvanrednog preddiplomskog studija Rehabilitacija odgađa se do daljnjega.

Nastava na poslijediplomskim sveučilišnim studijima (doktorskim studijima) i poslijediplomskim specijalističkim studijima odgađa se do daljnjega.

Nastavnici će informirati studente o konkretnim obvezama i aktivnostima vezanima uz pojedine nastavne cjeline kolegija putem sustava za e-učenje. Također, svi nastavnici će biti dostupni studentima putem e-pošte tijekom termina konzultacija te na druge načine, u skladu s dogovorom (telefonski, konferencijski pozivi, i sl.).

Za sva pitanja vezana uz novonastalu situaciju, možete se obratiti prodekanu za studije i studente:

izv. prof. dr. sc. Ante Bilić-Prcić
Mobitel: +385 098 659 636
E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ispitni rokovi i kolokviji

Do daljnjega se odgađaju svi ispitni rokovi i kolokviji (na svim razinama studija i pristupnicima dopunskih mjera MZO).

Stručne službe

Studenti se upućuju da umjesto dolaska u Studentske referade komunikaciju ostvare isključivo putem e-pošte ili telefona:

Studentska referada za preddiplomske i diplomske studije
Telefon: +385 (0)1 245 7532
E-pošta:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Studentska referada za poslijediplomske studije
Telefon: +385 (0)1 245 7558
E-pošta:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve zahtjeve koje zaposlenici i studenti ERF-a imaju prema ostalim službama Fakulteta mogu ih postavljati isključivo elektroničkim putem, a iznimno osobno (primjerice posudbe knjiga - Knjižnica Fakulteta) samo uz prethodnu najavu e-poštom ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ). Čitaonica unutar Knjižnice neće biti dostupna za korisnike.

Provjera ispravnosti AAI@EduHr elektroničkog identiteta

Zaposlenici i studenti Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta ispravnost svoje AAI@EduHR oznake i zaporke te osnovne podatke o svojem elektroničkom identitetu mogu provjeriti putem sljedeće poveznice: moj.aaiedu.hr

U slučaju nemogućnosti uporabe elektroničkog identiteta zaposlenici i studenti ERF-a mogu se javiti administratorima LDAP imenika putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pozivamo sve djelatnike i studente da redovito prate službene mrežne stranice Fakulteta i e-poštu radi daljnjih obavijesti.