Obavijest o provedenom natječaju za prijam zaposlenika u radni odnos na suradničko radno mjesto – viši asistent na Odsjeku za logopediju (1 izvršitelj)

Natječaj za radni odnos na suradničko radno mjesto – viši asistent, u znanstvenom području: Humanističke znanosti, znanstvenom polju: Filologija, na određeno vrijeme (do godinu dana), u punom radnom vremenu, na Odsjeku za logopediju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, objavljen je 23. studenoga 2022. godine u Narodnim novinama broj 137/2022, mrežnoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na mrežnoj stranici Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Imenovano povjerenstvo za prijem u radni odnos na suradničko radno mjesto – viši asistent, u znanstvenom području: Humanističke znanosti, znanstvenom polju: Filologija, na određeno vrijeme (do godinu dana), u punom radnom vremenu, na Odsjeku za logopediju, utvrdilo je da se u natječajem propisanom roku prijavilo troje (3) pristupnica: Antonela Knežević, Sara Košutar i Igor Smailagić.

Detaljnijim uvidom u dokumentaciju te prema navedenim prednostima pokazalo se da pristupnica dr. sc. Sara Košutar zadovoljava potrebni obvezni uvjet i ima sve navedene dodatne prednosti sadržane u natječaju, te je Povjerenstvo predložilo dekanu Fakulteta da se na radni odnos na suradničko radno mjesto – viši asistent, u znanstvenom području: Humanističke znanosti, znanstvenom polju: Filologija, na određeno vrijeme (do godinu dana), u punom radnom vremenu, na Odsjeku za logopediju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, zaposli pristupnica dr. sc. Sara Košutar, koja zadovoljava sve uvjete natječaja.