Klub Alpbach Hrvatska dodjeljuje stipendije za sudjelovanje na konferenciji Europski Forum Alpbach 2019

Stipendije se svake godine dodjeljuju studentima i mladima iz cijeloga svijeta, a u svrhu sudjelovanja na Europskom Forumu Alpbach.

Europski Forum Alpbach (EFA) je konferencija koja se svake godine sredinom kolovoza održava u pitoresknom alpskom mjestašcu Alpbach (Austrija) i okuplja studente, profesore, stručnjake, znanstvenike, gospodarstvenike, umjetnike te političare iz cijelog svijeta. Na Forumu se održavaju seminari aktualne tematike vođene od strane dokazanih svjetskih i europskih stručnjaka te simpoziji iz više različitih područja (ekonomija, zdravstvo, politika, pravo, poduzetništvo, tehnologija...). Moguće je sudjelovati na nekoliko ljetnih škola (područja ekonomije i poduzetištva.

Studenti imaju mogućnost sudjelovanja na svim navedenim eventima na kojima sveukupno sudjeluje više od 5000 ljudi, a za 700 njih su osigurane potpune stipendije. Stipendija pokriva troškove sudjelovanja (koji inače iznose EUR 1500), smještaja, javnog prijevoza za vrijeme trajanja Foruma, te dnevni džeparac u iznosu od EUR 17.00.

U privitku se nalazi detaljan opis samog Foruma, sa dodatnim informacijama kako se prijaviti, te kontaktni podaci u slučaju dodatnih pitanja.

Dodatne informacije i kontakti također su dostupni na FB stranici Klub Alpbach Hrvatska i službenim stranicama Europskog Foruma Alpbach.

NAPOMENA: studenti se prijavljuju direktno organizaciji, ne ERF-u.

Krajnji rok za prijave je 29. ožujka 2019. u 12 sati.