Upisi na poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Prevencijska znanost i studij invaliditeta u ak. god. 2018./2019.

Produžetak roka za prijavu na Natječaj za upis na poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Prevencijska znanost i studij invaliditeta u ak.god. 2018./2019.

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu dana 8. studenog 2018. donio je Odluku o produljenju roka za predaju prijava na natječaj za upis novih polaznika na poslijediplomski doktorski studij Prevencijska znanost i studija invaliditeta u ak. god. 2018./2019.

Produžetak roka za predaju natječajne dokumentacije je zaključno do 15. veljače 2019. godine za upis na poslijediplomski doktorski studij Prevencijska znanost i studij invaliditeta u akademskoj godini 2018./2019.

Zainteresirani pristupnici bit će pravovremeno obaviješteni o datumu provedbe razredbenog postupka temeljenog na prvoj i drugoj razini odabira pristupnika na studij.

Natječaj za upis na poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Prevencijska znanost i studij invaliditeta u ak. god. 2018./2019.

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisuje
Natječaj za upis na poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Prevencijska znanost i studij invaliditeta u ak. god. 2018./2019.

Nastava na poslijediplomskom sveučilišnom studiju doktorskom studiju Prevencijska znanost i studij invaliditeta organizira se u 6 semestara.

Pravo prijave na studij imaju pristupnici koji su:

 • završili (do)diplomski sveučilišni studij na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu ili
 • završili (do)diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij na drugim fakultetima u Republici Hrvatskoj ili inozemstvu u znanstvenim područjima: društvenih znanosti, humanističkih znanosti, biomedicine i zdravstva te interdisciplinarnim područjima znanosti i umjetnosti;
 • imaju prosjek ocjena vrlo dobar;
 • aktivno se služe engleskim jezikom u govoru i pismu (u studiju je potrebno praćenje znanstvene i nastavne literature, pisanje seminarskih i znanstvenih radova na engleskom jeziku).

Uz prijavu priložiti:

 • popunjeni obrazac za prijavu na studij,
 • motivacijski esej (područje znanstvenog interesa i mogući prijedlog doktorskog istraživanja),
 • životopis,
 • preslika diplome (original na uvid),
 • ovjereni prijepis ocjena,
 • preslika domovnice ili odgovarajućeg dokumenta za strane državljane,
 • potvrdu ustanove ili osobno potpisani obrazac izjave o plaćanju školarine,
 • preporuke dva sveučilišna profesora ili znanstvenika koji su upoznati sa znanstvenim, nastavnim ili stručnim aspektom rada pristupnika (potrebno navesti kontakt),
 • preslika uplatnice za razredbeni postupak u iznosu od 300,00 kuna (podaci na mrežnoj stranici Fakulteta)

Razredbeni postupak:

Prva razina odabira pristupnika za razgovor: pregled podnesene dokumentacije i provjera zadovoljavanja uvjeta.

Druga razina odabira: razgovor uz motivacijski esej

Broj upisnih mjesta: 20

Visina školarine: 12 500,00 kuna po semestru studija

Rok za podnošenje prijava: 5. studenoga 2018.
Ako se u propisanom roku ne prijavi dovoljan broj pristupnika, Fakultet zadržava pravo produženja natječaja. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Prijave se dostavljaju na adresu:
Sveučilište u Zagrebu
Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet
Borongajska cesta 83f, Zagreb
Naznaka: za poslijediplomski sveučilišni studij (doktorski studij) Prevencijska znanost i studij invaliditeta.

Propisani obrasci te sve obavijesti nalaze se na mrežnoj stranici Fakulteta: www.erf.unizg.hr

Upiti na e-mail: gđa Miljenka Hedjever, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na tel.01/24 57 558

Detaljne informacije o doktorskom studiju dostupne su na sljedećoj poveznici: Prevencijska znanost i studij invaliditeta