Studentske udruge

SŠU ERF

STUDENTSKA ŠPORTSKA UDRUGA EDUKACIJSKO-REHABILITACIJSKOG FAKULTETA (SŠU ERF)

Bavi se promicanjem sportskog duha, zdravog života i druženja te fair play-a među studentskom populacijom. Svake godine ima sve više studenata sportaša pa tako u ovom trenutku ERF ima svoje predstavnike u ženskoj odbojci, rukometu, košarci i vaterpolu te u muškoj košarci koji se svake godine natječu na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba te na Humanijadi, stručno-sportskom susretu studenata biomedicinskih fakulteta

Predsjednica Udruge je Antonia Jakelić kojoj se svi zainteresirani mogu slobodno obratiti na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dosadašnji uspjesi:

 • ODBOJKA (ž)
  5. mjesto- Sveučilišna Liga 2011., 2012. i 2013.
  3. mjesto- Humanijada 2010.
  2. Mjesto-Fasperijada 2011.
 • RUKOMET (ž)
  3. mjesto- Humanijada 2011.
  2. mjesto- Humanijada 2012.
  4. mjesto-Sveučilišna liga 2012.
  1. mjesto-Humanijada 2013.
  4. mjesto-Sveučilišna liga 2013.
 • NOGOMET (ž)
  3. mjesto- Sveučilišna Liga 2011.
  4. mjesto- Sveučilišna Liga 2012.
  1. mjesto- Humanijada 2010.
 • KOŠARKA (ž)
  3. mjesto- Humanijada 2012.
  2. mjesto Humanijada 2013.

Pupovci

Udruga studenata socijalne pedagogije PUPOVCI

ERF-PUPOVCI

Udruga studenata socijalne pedagogije - Pupovci osnovana je 2014. godine. Ideja osnivanja udruge proizašla je iz sveprisutne želje za djelovanjem, napretkom i pozitivnom promjenom, ali i iz potrebe za dodatnom podrškom studentima.

Ime udruge potječe od internog nadimka kojeg su profesori dali studentima socijalne pedagogije i temelji se na kratici PUP koja znači problemi u ponašanju.

Vizija Pupovaca je povezati studente socijalne pedagogije i studente drugih struka na temelju prosocijalnih vrijednosti i aktivnosti, koristeći njihove intelektualne snage i potencijal u svrhu stvaranja društva koje je spremno djelovati u smjeru vlastitog napretka.

U skladu s vizijom, misija Pupovaca je na prosocijalan i kreativnan način organizirati i provoditi različite aktivnosti i znanstveno istraživačke projekte radi postizanja veće prepoznatljivosti studija socijalne pedagogije. Udruga pruža podršku studentima te osnažuje svoje članove, promovira studentsku kulturu i time pruža priliku za profesionalni rast te ostvarivanje punih potencijala svakog člana radi kasnijeg kvalitetnog profesionalnog djelovanja u smjeru društvene dobrobiti. Udruga omogućava povezivanje i suradnju studenata sa studentima (ne)srodnih struka kao i društvenim institucijama u cilju promocije mentalnog zdravlja i dobrobiti svakog pojedinca.

Moto Udruge povezuje i misiju i viziju te svima šalje jasnu poruku: "Svako srce ima priču - pokreni svoju".

Više informacija na:
web stranici (http://pupovci.weebly.com/) ili facebook stranici (Udruga studenata socijalne pedagogije - Pupovci)

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.