Upisi studenata redovitih preddiplomskih i diplomskih studija u ljetni semestar ak. god. 2022./2023.

Dužnosti studenta pri upisu u ljetni semestar:

 1. Putem Studomata provjeriti jesu li im sve ocjene iz položenih predmeta unesene u ISVU. U slučaju da ocjene nisu unesene, student je dužan obratiti se predmetnom nastavniku oko unosa/ispravka ocjene do upisa u semestar.
  Napomena:
  Studentima koji nisu ostvarili pravo potpisa, isto je evidentirano u ISVU sustavu. Navedeni studenti moraju ponovo upisati predmet (uz ponovno slušanje) za koji nisu ostvarili pravo potpisa, sukladno čl. 44. st. 4. Pravilnika o studiranju na preddiplomskim sveučilišnim i diplomskim sveučilišnim studijima Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta.
 2. Putem Studomata upisati izborne predmete iz ljetnog semestra.
  Student može upisati izborne predmete koji su navedeni u Izvedbenom planu nastave za redovite preddiplomske i diplomske studije u ak. god. 2022./2023. uvažavajući pri tome čl. 42. Pravilnika o studiranju na preddiplomskim i diplomskim studijima ERF-a prema kojem je student obvezan u jednom semestru upisati najmanje 25 ECTS bodova (obavezni + izborni predmeti = 25 ECTS), a najviše 35 ECTS bodova.
  Izborni predmeti moći će se birati putem Studomata počevši od srijede, 8. veljače 2023. u 00:00 h (ponoć s utorka, 7. veljače na srijedu, 8. veljače 2023.) i moći će se obaviti do petka, 24. veljače 2023. Postupak upisa izbornih predmeta putem Studomata opisan je u Uputama za upis izbornih predmeta putem Studomata.
 3. Osobno dovršiti upis u ljetni semestar ak. god. 2022./2023. prema rasporedu
  U razdoblju od četvrtka, 9. veljače do ponedjeljka, 27. veljače 2023. godine studenti trebaju osobno (nakon što obave online upis) dovršiti upis u ljetni semestar ak. god. 2022./2023. na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu (Kampus Borongaj, Borongajska cesta 83f, Zagreb) prema rasporedu koji je dostupan u Uputama za upis studenata redovitih preddiplomskih i diplomskih studija u ljetni semestar ak. god. 2022./2023.

VAŽNA NAPOMENA!
Studenti koji iz objektivnih razloga (bolest i sl.) ne mogu osobno dovršiti upis u ljetni semestar studija trebaju kod javnog bilježnika opunomoćiti osobu koja će izvršiti upis umjesto njih. U tom slučaju, punomoć je potrebno priložiti ostaloj upisnoj dokumentaciji. U punomoći je potrebno navest ime, prezime i OIB osobe koju se opunomoćuje, zamjena opunomoćene osobe nije moguća.

Studenti koji u predviđenom terminu upisa imaju ispit(e), također, se trebaju javiti mailom Studentskoj referadi ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) radi određivanja novog termina upisa ako do kraja dana ne mogu stići na predviđeni termin odnosno datum upisa.

Molimo studente da se pridržavaju navedenih termina upisa.

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet zadržava pravo izmjene načina i termina održavanja postupka upisa u slučaju postojanja objektivnih, u pravilu, izvan nadležnosti ERF-a uzrokovanih okolnosti.

Upisni materijali mogu se nabaviti isključivo na porti Fakulteta na dan upisa.

Nastava

Nastava će za studente redovitih preddiplomskih i diplomskih studija početi u ponedjeljak, 27. veljače 2023. godine.

Raspored nastave za ljetni semestar ak. god. 2022./2023. bit će dostupan na mrežnoj stranici ERF-a u ponedjeljak, 6. veljače 2023.

Detaljnije informacije o postupku upisa dostupne su u Uputama za upis studenata redovitih preddiplomskih i diplomskih studija u ljetni semestar ak. god. 2022./2023.