Poziv studentima za sudjelovanje u projektu “Moje pravo na pokret, govor i čitanje“ – razvoj pred čitalačkih i čitalačkih sposobnosti kod djece i mladih s teškoćama u razvoju

klub-citaca-Sune-za-mlade-1024x439Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce provodi projekt "Moje pravo na pokret, govor i čitanje" – razvoj pred čitalačkih i čitalačkih sposobnosti kod djece i mladih s teškoćama u razvoju (UP.02.1.1.15.0028). Projekt je sufinanciran u sklopu programa Europski strukturni i investicijski fondovi, Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., Europski socijalni fond, a provodi se od 6. srpnja 2022. do 6. srpnja 2023. godine.

Kao jedna od aktivnosti projekta predviđene su radionice participativnih aktivnosti poticanja čitanja i razvoja čitalačkih kompetencija "Klub čitača Sunce" – povećanje razine svijesti o važnosti kulture čitanja i pismenosti te pred čitalačkih i čitalačkih sposobnosti

Radionice za mlade (do 25 godina starosti)

  • u grupi će se odraditi 20 tematskih razrađenih radionica s razradom teme uz primjenu različitih knjiga i priča
  • trajanje jedne radionice je 60 min
  • 10 mladih/sudionika

Prva radionica održat će se u ponedjeljak, 12. prosinca 2022. s početkom u 18:30 sati u Ulici Stjepana Bencekovića 19 (Kajzerica, siva zgrada, 3.kat). Sve radionice su besplatne, a ukupno će ih se održati 20.

Detaljnije informacije o projektu i obrazac prijave na radionice dostupni su na mrežnoj stranici Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce.