UNIQA pokreće natječaj za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom: BOLJE OBRAZOVNE PRILIKE

stipendiranje webUNIQA osiguranje pokreće natječaj za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom. Na natječaj se mogu prijaviti učenici srednjih škola i studenti iz cijele Hrvatske, neovisno o školi ili studiju koji pohađaju. UNIQA stipendiranjem promiče uključivost i aktivno podržava kvalitetno obrazovanje osoba s invaliditetom.

Na natječaju za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom bit će odabrano sedam stipendista koji će za vrijeme trajanja ugovora o stipendiranju u razdoblju od godine dana primati mjesečnu stipendiju u iznosu od 1.750,00 kuna za akademsku godinu 2022/2023.

Kandidati se mogu prijaviti najkasnije do 31. kolovoza 2022. na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a uz obveznu dokumentaciju koju trebaju priložiti uz prijavu prednost im mogu donijeti priloženi dokazi o postignućima u dosadašnjem školovanju, sudjelovanju na državnim ili međunarodnim natjecanjima na području znanosti, umjetnosti ili sporta, preporuke nastavnika ili učitelja odnosno drugih stručnih osoba kao i dokaz o materijalnom statusu obitelji zbog kojeg je kandidatu otežan nastavak školovanja. Uvjeti natječaja objavljeni su na internetskim stranicama.

Uvjeti natječaja dostupni su na mrežnoj stranici UNIQA osiguranju Hrvatska: www.uniqa.hr

Više o UNIQA osiguranju Hrvatska

UNIQA osiguranje Hrvatska je članica jednog od vodećih europskih osiguravateljnih koncerna - austrijske UNIQA grupe, koja ima tradiciju poslovanja dugu 200 godina na 18 tržišta Europe te broji 16 milijuna klijenata. UNIQA u Hrvatskoj posluje već 23 godine i među vodećim je kompanijama na tržištu. Prepoznata je kao moderna kompanija koja ide ukorak s najnovijim trendovima, postavlja standarde u inovacijama i uslugama za korisnike, a s više od 500.000 klijenata, UNIQA Hrvatska među vodećim je osigurateljima u područjima osiguranja kredita, zdravstvenom i investicijskom životnom osiguranju.