Studentima s invaliditetom - poziv za sudjelovanje u istraživanju „Kvaliteta visokoškolske nastave za studente s invaliditetom u okolnostima pandemije COVID-19“

Poštovani i dragi studentice i studenti,

pozivamo vas da sudjelujete u istraživanju na temu "Kvaliteta visokoškolske nastave za studente s invaliditetom u okolnostima pandemije COVID-19".

Molim Vas da popunjavanjem anketnog upitnika pod nazivom "Studiranje bez prepreka" pomognete u boljem razumijevanju izazova s kojima ste se susreli u okolnostima pandemije COVID-19, a time i unaprjeđenju buduće obrazovne prakse (bilo u okviru redovne nastave ili izvanrednih kriznih situacija).

Upitnik je namijenjen svim studentima Sveučilišta u Zagrebu koji zbog specifičnih poteškoća, bolesti ili oštećenja, imaju teškoće u realizaciji svakodnevnih akademskih aktivnosti (studentima s oštećenjima vida, sluha i motorike, kroničnim bolestima, poteškoćama u području mentalnog zdravlja, specifičnim teškoćama u učenju kao što su disleksija i disgrafija te ADHD-om i Aspergerovim sindromom).

Studente kojima anketa nije namijenjena ljubazno molim da ovaj poziv i poveznicu na anketu proslijede svojim kolegicama i kolegama s invaliditetom.

Ispunjavanje ankete traje oko 15 minuta. Sudjelovanje je dobrovoljno i anonimno, a prikupljeni podaci bit će prikazani isključivo na grupnoj razini.

Ako je nekome sudjelovanje u istraživanju u ovom obliku otežano, možete nam se slobodno javiti pa ćemo individualno dogovoriti način sudjelovanja odnosno ispunjavanja ankete.

U slučaju bilo kakvih pitanja vezanih uz anketni upitnik, postupak ili rezultate istraživanja, također nam se slobodno obratite putem sljedećih kontakata: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Poveznica na anketni upitnik: Studiranje bez prepreka

Unaprijed zahvaljujemo na Vašem vremenu!

Srdačan pozdrav,
Valentina Novak Žižić, Ana Petak i Lelia Kiš-Glavaš