Svečana promocija sveučilišnih specijalistica rane intervencije u edukacijskoj rehabilitaciji Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta 11. lipnja 2022.

Svečane promocije sveučilišnih specijalistica rane intervencije u edukacijskoj rehabilitaciji održat će se na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u subotu, 11. lipnja 2022. godine u 13:30 sati.

Planirano je održavanje promocije na otvorenom (ispred ili iza zgrade Fakulteta), a u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika (kiša i sl.) promocija će se održati u dvorani Zagreb.

Sveučilišne specijalistice rane intervencije u edukacijskoj rehabilitaciji koje ne pristupe svečanoj promociji svoje diplome mogu preuzeti od ponedjeljka, 13. lipnja 2022. godine u Referadi za poslijediplomske studije (uz obaveznu prethodnu najavu na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 01/0245-7558) osobno ili mogu nekoga ovlastiti za preuzimanje diplome. Molimo da diplome preuzmete u što kraćem roku, a najkasnije do 22. srpnja 2022. godine.