Upisi studenata redovitih preddiplomskih i diplomskih studija u ljetni semestar ak. god. 2020./2021.

Dužnosti studenta pri upisu u ljetni semestar:

 1. Putem Studomata provjeriti jesu li im sve ocjene iz položenih predmeta unesene u ISVU. U slučaju da ocjene nisu unesene,student je dužan obratiti se predmetnom nastavniku oko unosa/ispravka ocjene do upisa u semestar.
  Napomena:
  Prema Odluci Fakulteta o upisu redovitih studenata preddiplomskih i diplomskih studija ERF-a u ljetni semestar ak. god. 2020./2021. od 14. siječnja 2021. godine prilikom upisa u ljetni semestar ak. god. 2020./2021. studentima nisu potrebni potpisi iz upisanih predmeta, a za koje su ostvarili to pravo, budući da se nastava do kraja zimskog semestra ak. god. 2020./2021. održavala na daljinu (online).

  Studentima koji nisu ostvarili pravo potpisa, isto je evidentirano u ISVU sustavu. Navedeni studenti moraju ponovo upisati predmet (uz ponovno slušanje) za koji nisu ostvarili pravo potpisa, sukladno čl. 44. st. 4. Pravilnika o studiranju na preddiplomskim sveučilišnim i diplomskim sveučilišnim studijima Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, uz iznimku studenata navedenih u Odluci Fakulteta (Klasa: 602-04/21-55/2, Urbroj: 251-74/21-01/1) od 8. siječnja 2021. godine te studenata koji zbog epidemioloških mjera nisu mogli obaviti sve obveze na predmetu Volonterski rad, a iste će obaviti u ljetnom semestru ak. god. 2020./2021.
 2. Putem Studomata upisati izborne predmete iz ljetnog semestra.
  Student može upisati izborne predmete koji su navedeni u Izvedbenom planu nastave za redovite preddiplomske i diplomske studije u ak. god. 2020./2021.uvažavajući pri tome čl. 42. Pravilnika o studiranju na preddiplomskim i diplomskim studijima ERF-aprema kojem je student obvezan u jednom semestru upisati najmanje 25 ECTS bodova (obavezni + izborni predmeti = 25 ECTS), a najviše 35 ECTS bodova. Izborni predmeti moći će se birati putem Studomata počevši od petka, 5. veljače 2021. u 00:00 h (ponoć s četvrtka, 4. veljače na petak, 5. veljače 2021.) i moći će se obaviti do petka, 19. veljače 2021. Postupak upisa izbornih predmeta putem Studomata opisan je u Uputama za upis izbornih predmeta putem Studomata.

  Napomena:
  Upis izbornog predmeta Comparative Criminology I - IV 
  Samo studenti koji su prošle ak. god. godine upisali predmet Comparative Criminology te zbog Covid-19 krize tada nisu mogli otputovati na Indiana State University (ISU), ove godine mogu upisati viši stupanj predmeta. Navedeni studenti već godinu dana imaju plaćene avionske karte i smještaj u Americi što će iskoristiti ove godine.
 3. Osobno dovršiti upis u ljetni semestar ak. god. 2020./2021. prema rasporedu
  U razdoblju od ponedjeljka, 8. veljače do srijede, 24. veljače 2021. godine studenti trebaju osobno dovršiti upis u ljetni semestar ak. god. 2020./2021. na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu (Kampus Borongaj, Borongajska cesta 83f, Zagreb) prema rasporedu koji je dostupan u Uputama za upis studenata redovitih preddiplomskih i diplomskih studija u ljetni semestar ak. god. 2020./2021.

VAŽNA NAPOMENA!
Studenti koji iz objektivnih razloga (bolest, samoizolacija i sl.) ne mogu osobno dovršiti upis u višu godinu studija trebaju kod javnog bilježnika opunomoćiti osobu koja će potvrditi upis umjesto njih. U tom slučaju, punomoć je potrebno priložiti ostaloj upisnoj dokumentaciji. U punomoći je potrebno navest ime, prezime i OIB osobe koju se opunomoćuje, zamjena opunomoćene osobe nije moguća.

Studenti koji zbog određenih mjera samoizolacije nisu u mogućnosti obaviti upise u predviđenom terminu trebaju se javiti mailom Studentskoj referadi ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) radi određivanja novog termina upisa. Studenti koji u predviđenom terminu upisa imaju ispit(e), također, se trebaju javiti mailom Studentskoj referadi ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) radi određivanja novog termina upisa ako do kraja dana ne mogu stići na predviđeni termin odnosno datum upisa.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, molimo studente da se pridržavaju navedenih termina upisa.

Studenti su u zgradi Fakulteta obvezni nositi zaštitnu masku te prilikom ulaska u zgradu Fakulteta dezinficirati ruke te se pridržavati propisanog razmaka od 1,5 metra. Student je za upis dužan pripremiti i kemijsku olovku. Molimo studente da se po završetku upisa ne zadržavaju u prostorijama zgrade Fakulteta.

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet zadržava pravo izmjene načina i termina održavanja postupka upisa u slučaju postojanja objektivnih, u pravilu, izvan nadležnosti ERF-a uzrokovanih okolnosti.

Upisni materijali mogu se nabaviti isključivo na porti fakulteta na dan upisa.

Raspored predavanja za ljetni semestar ak. god. 2020./2021. bit će dostupan na mrežnoj stranici ERF-a u četvrtak, 4. veljače 2021.