COVID-19: Promjena u održavanju nastave u zimskom semestru ak. god. 2020./2021. za studente 2. godine preddiplomskog studija Rehabilitacija

Obavještavaju se studenti 2. godine preddiplomskog studija Rehabilitacija da će se nastava za Grupu A, zbog potvrđene zaraze koronavirusom SARSCoV2 unutar grupe, održavati na daljinu u razdoblju od 23. do 30. listopada 2020.

Mole se studenti da smanje kontakte i aktivnosti do 30. listopada, te da o pojavi simptoma odmah obavijeste svog nadležnog liječnika.

Ukoliko ne bude novih slučajeva zaraze unutar grupe, nastava bi se za Grupu A trebala nastaviti održavati na Fakultetu od ponedjeljka, 2. studenog 2020. godine prema predviđenom rasporedu.

Nastava za Grupu B se i dalje održava prema predviđenom rasporedu.

Podsjećamo studente kojima je potvrđena zaraza koronavirusom ili im je odrđene mjera samoizolacije da su o tome dužni obavijestiti prodekana za studije i studente Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu putem e-pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .