Studenti ERF-a dobitnici Rektorove nagrade za akademsku godinu 2019./2020.

Objavljeni su dobitnici Rektorove nagrade za akademsku godinu 2019./2020. Rektor je na prijedlog Povjerenstva za Rektorovu nagradu, koje je pregledalo studentske radove dostavljene od strane sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, nagradio ukupno 174 rada u pet kategorija: 113 radova u a) kategoriji za individualni znanstveni i umjetnički rad (jedan ili dva autora), 25 u b) kategoriji za timski znanstveni i umjetnički rad (tri do deset autora), 6 u d) kategoriji za "veliki" timski znanstveni i umjetnički rad (više od deset autora), 5 u e) kategoriji za posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova i 25 u f) kategoriji za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici.

Ove godine neće se održati dodjela Rektorove nagrade zbog pogoršanja epidemiološke situacije. Priznanja za sve nagrađene studente bit će poslana na sastavnice i uručena studentima. Izložba postera nagrađenih radova ove godine održat će se virtualno. O tome ćemo naknadno obavijestiti.

Studenti ERF-a dobitnici su nagrada u dvjema kategorijama

U kategoriji b) Nagrada za timski znanstveni i umjetnički rad (tri do deset autora), za područje društvenih znanosti, nagradu su dobile studentice Laura Ćorić, Ivana Matišić, Lucija Očasić i Lorena Terzić, za rad pod naslovom Razvoj pametnog rješenja ASCA-8 u svrhu povećanja mobilnosti osoba oštećenog vida u okruženju pametne trgovine.

U kategoriji f) Nagrada za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici, nagradu su dobile studentice Ana Krnić, Andrijana Poljak, Elena Cvitković, Jana Javurek, Lora Krčmar, Natalija Oreč, Robert Janđel, Sara Kurtović, Sanela Stručić i Tihana Mikičić, za Projekt Studenti u doba korone – ERF pomaže.

Srdačno čestitamo svim našim studentima, dobitnicima Rektorove nagrade za akademsku godinu 2019./2020., i želimo im mnogo uspjeha u daljnjem radu!

Popis svih dobitnika Rektorove nagrade u akademskoj godini 2019./2020. za najbolje studentske znanstvene i umjetničke radove, posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova te za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici dostupan je na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu.

Poruka rektora Borasa povodom dodjele Rektorovih nagrada 2020.