COVID-19: Promjena u održavanju nastave u zimskom semestru ak. god. 2020./2021. za studente 1. godine preddiplomskog studija Socijalna pedagogija

Obavještavaju se studenti 1. godine preddiplomskog studija Socijalna pedagogija da će se nastava za Grupu A, zbog zbog potvrđene zaraze koronavirusom SARSCoV2 unutar grupe, u tjednu od 19. do 23. listopada 2020. održati na daljinu iz predmeta Sociologija (prof. Markešić) i Teorija odgoja (doc. Đuranović).

Prema preporuci epidemiologa s NZJZ (dr. Tabak), mole se studenti (Grupa A) da smanje kontakte i aktivnosti sljedeći tjedan, te da o pojavi simptoma odmah obavijeste svog nadležnog liječnika. Zbog toga je i organizirana nastava na daljinu za Grupu A. 

Epidemiolog neće propisivati pojedinačnu samoizolaciju za studente, upućuje studente da se pripaze, da ne dolaze na fakultet, da smanje broj fizičkih kontakata do petka, 23. listopada 2020. godine.

Ukoliko ne bude novih slučajeva, nastava bi se za Grupu A trebala nastaviti održavati prema rasporedu na Fakultetu od 26. listopada 2020. godine.

Nastava za Grupu B se održava prema predviđenom rasporedu.

Podsjećamo studente kojima je potvrđena zaraza koronavirusom ili im je odrđene mjera samoizolacije da su o tome dužni obavijestiti prodekana za studije i studente Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu putem e-pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .