Privremena rang-lista pristupnika državljana RH koji su četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje završili u RH prije 2010. za upis u 1. godinu izvanrednog preddiplomskog studija Socijalna pedagogija u ak. god. 2020./21.

Temeljem Natječaja za upis studenata u I. godinu sveučilišnih preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih te stručnih preddiplomskih studija u akademskoj godini 2020./2021. objavljenog na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu 23. svibnja 2019. godine, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu donosi Privremenu rang-listu pristupnika državljana RH koji su četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje završili u RH prije 2010. za upis u 1. godinu izvanrednog preddiplomskog studija Socijalna pedagogija u ak. god. 2020./21.

U roku od 48 sati od objave privremene rang-liste, pristupnici imaju pravo prigovora na rezultate pisane provjere znanja. Prigovor se podnosi Fakultetu isključivo elektroničkim putem na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Završna rang-lista pristupnika bit će objavljena 17. srpnja 2020. na mrežnoj stranici Fakulteta.