Privremeni rezultati Natječaja za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu u ak. god. 2019./2020.

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu utvrdilo je privremene rang liste dobitnika stipendija redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija za ak. god. 2019./2020.

Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku tri dana, zaključno s datumom 18. svibnja 2020. do ponoći, podnijeti Povjerenstvu pisani obrazloženi prigovor elektroničkim putem na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Prigovore mogu podnositi isključivo kandidati osobno. Ako je student/ica ostvario/la pravo na neku drugu stipendiju i želi odustati od prava na stipendiju Sveučilišta u Zagrebu, o tome treba obavijesti Povjerenstvo pisanom izjavom na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Napominjemo da uz stipendiju Sveučilišta u Zagrebu nije moguće primati nijednu drugu stipendiju.

Privremene rang-lista dobitnika Stipendija Sveučilišta u Zagrebu po kategorijama dostupne su na mrežnoj stranci Sveučilišta u Zagrebu.