Upisi studenata izvanrednog preddiplomskog studija Rehabilitacija u ljetni semestar ak. god. 2019./2020.

Dužnosti studenta pri upisu u ljetni semestar:

  1. Putem Studomata upisati izborne predmete.
    Student može upisati izborne predmete koji su navedeni u Izvedbenom planu nastave za izvanredni preddiplomski studij Rehabilitacija za ak. god. 2019./2020. pritom vodeći računa o tome da je prema čl. 42. Pravilnika o studiranju na preddiplomskim i diplomskim studijima ERF-aobvezan u jednom semestru upisati najmanje ukupno 25 ECTS bodova (obavezni + izborni predmeti = 25 ECTS), odnosno najviše ukupno 35 ECTS bodova.

Uz navedene izborne predmete u Izvedbenom planu nastave za izvanredni preddiplomski studij Rehabilitacija za ak. god. 2019./2020. studenti imaju mogućnost upisati i sveučilišni izborni predmet Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom pod određenim uvjetima.

Sveučilišni izborni predmet Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom dostupan je svim studentima koji su upisani na bilo koju sastavnicu Sveučilišta u Zagrebu na preddiplomskoj, diplomskoj i poslijediplomskoj razini studija. Uvjet za upis predmeta je pristanak kolege/ice studenta/ice s oštećenjem vida, sluha ili tjelesnim invaliditetom za sudjelovanje na predmetu tako da se oblikuje „par“ studenata/tica (jedan član para je student/ica s invaliditetom) te da oboje budu s istog studija i iste studijske godine.
Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati koordinatoricu za studente s invaliditetom ERF-a i nositeljicu predmeta, prof. dr. sc. Leliu Kiš-Glavaš na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Izborni predmeti moći će se birati putem Studomata počevši od ponedjeljka, 4. svibnja 2020. u 00:00 h (ponoć sa nedjelje, 3. svibnja na ponedjeljak, 4. svibnja 2020.) do petka, 8. svibnja 2020. u 23:59 h.

Postupak upisa izbornih predmeta putem Studomata opisan je u Uputama za upis izbornih predmeta putem Studomata.

Nastava

Nastava iz izbornih predmeta koji se izvode u ljetnom semestru ak. god. 2019./20. počet će u petak, 15. svibnja 2020. godine i do daljnjega će se odvijati putem sustava za e-učenje Merlin ili putem nekog drugog sustava za udaljeno učenje koje odabere nastavnik.