Prvi EIT HEALTH Innovation Day za studente Sveučilišta u Zagrebu 7. studenog 2019.

U okviru EIT HEALTH projekta prvi puta Sveučilište u Zagrebu organizira EIT HEALTH INNOVATION DAY, jednodnevni program razvoja inovacija u koji žele uključiti što veći broj studenata.

Poziv UNIZG iDAY 2019Program se provodi u istom periodu na 31 EIT HEALTH partnerskoj lokaciji u Europi, čime se i Sveučilište u Zagrebu priključuje društvu najboljih europskih sveučilišta (Oxford University, Imperial College London, Sorbonne University etc.), a sve s ciljem promocije inovacije u području zdravlja, zdravstvene skrbi i zdravstvenog sustava.

Tijekom jednodnevnog programa moći ćete saznati više o inovacijskoj metodologiji uz pomoć mentora na temu Bringing Care Home- Izazovi aktivnog i zdravog starenja od mladosti do duboke starosti.

Vrijeme i mjesto održavanja: 7. studenog 2019. u Zagrebačkom Inovacijskom Centru – ZICER: "Mjestu gdje se dobre ideje pretvaraju u poduzetništvo"!

Rok za prijavu je do 4. studenog 2019. u 16 sati putem sljedeće poveznice: Prijava na Innovation Day.

Detaljnije informacije dostupne su na mrežnoj stranici Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i na eith-idays.com.