Provedba studentske Ankete o procjeni rada nastavnika metodom papir-olovka za ljetni semestar ak. god. 2017./2018.

Ove akademske godine 2017./2018., na našem Fakultetu, provodi se Anketa za procjenu nastavnika metodom „papir-olovka“, prema Cikličkom planu trogodišnjeg vrednovanja Sveučilišta u Zagrebu. Cilj provođenja Ankete jest vrjednovanje nastavnog rada nastavnika na pojedinom predmetu. Anketom se vrjednuje rad nastavnika iz perspektive studenata. U Anketi studenti mogu iznijeti svoja zapažanja o tome što je dobro i/ili nije dobro u radu nastavnika. Sudjelovanje u Anketi je dobrovoljno. Anketa je anonimna i provodi se grupno za vrijeme nastave zadanog predmeta, pri čemu nastavnik/asistent kojeg se anketira nije prisutan u dvorani. Rezultati Ankete dostavljaju se nastavnicima nakon ispitnog roka koji slijedi nakon semestra u kojem je Anketa obavljena.

U ljetnom semestru akademske godine 2017./2018., anketiranje će se održati u zadnjim tjednima nastave, od 14. svibnja do početka lipnja 2018. prema prethodnom dogovoru s nastavnicima.

Za sva pitanja o Anketi i primjedbe na način provođenja, molimo vas da obratite Predsjednici povjerenstva za upravljanje kvalitetom ERF-a, izv.prof.dr.sc. Ivani Jeđud Borić na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Hvala vam na sudjelovanju, vaše mišljenje nam je iznimno važno.