Povijesna pobjeda muške futsal ekipe ERF-a

Proteklog vikenda u Sportskoj dvorani Martinovka održano je 5. kolo zagrebačkog prvenstva (UniSport ZG) u futsalu za studente, gdje je naša ekipa ostvarila svoju prvu pobjedu otkako djeluje. Našim studentima ak. god. 2018./2019. debitantska je sezona u ovom natjecanju, a prvi bodovi posebno vesele zbog toga što je konkurencija zaista jako velika. Značaj same pobjede kao takve veći je s obzirom na malobrojnost muških studenata na našem fakultetu te je pokazatelj da se uz dovoljno truda i zalaganja mogu postići ovakvi rezultati.

Predstavnici Studentske športske udruge Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta bili su bolji od studenata Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (UF) rezultatom 4:7 (1:1). Utakmicu je pogotkom otvorio naš Roko Salković, da bi nekoliko minuta prije kraja prvog poluvremena učitelji izjednačili. U drugom je poluvremenu UF poveo sa 2:1, ali onda naši dečki serijom golova od 5:0 (redom Ćulibrk, Bučević, Salković i dvaput Fekonja) polako i sigurno koračaju ka pobjedi. Smanjili su učitelji razliku dvama uzastopnim pogotcima, no Salković minutu prije isteka vremena svojim trećim golom odnosi titulu igrača utakmice te zajedno s kolegama piše povijest sporta na ERF-u.

Za studentsku futsal momčad fakulteta nastupaju: Jure Bučević, David Ćulibrk, Hrvoje Fekonja, Dario Ižaković, Antun Palička, Braian Perin, Dominik Peroš, Antonio Puhalo, Roko Salković i Dominik Šalković.

ERF Futsal 2019 M

ČESTITAMO!