Provedba studentske Ankete o procjeni rada nastavnika metodom papir-olovka za zimski semestar ak. god. 2017./2018.

Ove akademske godine 2017./2018., na našem Faklutetu, provodi se Anketa za procjenu nastavnika metodom "papir-olovka", prema Cikličkom planu trogodišnjeg vrednovanja Sveučilišta u Zagrebu. Cilj provođenja Ankete jest vrjednovanje nastavnog rada nastavnika na pojedinom predmetu. Anketom se vrjednuje rad nastavnika iz perspektive studenata.  U Anketi studenti mogu iznijeti svoja zapažanja o tome što je dobro i/ili nije dobro u radu nastavnika. Sudjelovanje u Anketi je dobrovoljno.  Anketa je anonimna i provodi se grupno za vrijeme nastave zadanog predmeta, pri čemu  nastavnik/asistent kojeg se anketira nije prisutan u dvorani.  Rezultati Ankete dostavljaju se nastavnicima nakon ispitnog roka koji slijedi nakon semestra u kojem je Anketa obavljena.

zimskom semestaru akademske godine 2017./2018., anketiranje će se održati u prezdanjem tjednu nastave, od 15. do 19. siječnja (osim za studente koji se u ovom tjednu nalaze na praksi) prema prethodnom dogovoru s nastavnicima. U zadnjem tjednu nastave anketirat će se studenti koji nisu u navedenom tjednu mogli ispuniti anketu. 

Za sva pitanja o Anketi i primjedbe na način provođenja, molimo vas da se obratite Predsjednici povjerenstva za upravljanje kvalitetom ERF-a, izv.prof.dr.sc. Ivani Jeđud Borić na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.