Stručna rasprava „Studenti i gospodarstvo – potrebe, očekivanja i potencijali“

Sveučilište u Zagrebu, na inicijativu prorektora prof. dr. sc. Miljenka Šimprage, dekana Fakulteta elektrotehnike i računarstva, prof. dr. sc. Mislava Grgića, dekana Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta, prof. dr. sc. Zorana Nakića i dekana Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije, prof. dr. sc. Brune Zelića, organizira tribinu pod nazivom “Studenti i gospodarstvo– potrebe, očekivanja i potencijali”.

Panelisti:

  • Ivan Krešić, INA, član uprave
  • Gordana Kovačević, Ericsson Nikola Tesla, predsjednica
  • Mihael Furjan, Pliva, član uprave
  • Dr.sc. Vlatka Petrović, Sveučilište u Zagrebu, voditeljica Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije
  • Ivana Vidnjević, studentska udruge BEST, predsjednica
  • Ivan Golubić, koordinator udruge mladih inovatora Innovus i osnivač tvrtke Mobile Vehicles Technology

Moderator rasprave: prof. dr. sc. Bruno Zelić, dekan Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije

U sklopu tribine organizirano je i predstavljanje tri Hrvatske tvrtke: PLIVA-e, INA-e te Ericsson Nikola Tesle, te putem postera  predstaviti diplomske radove studenata izrađenih u suradnji i za potrebe gospodarstava.

Tribina će se održati u srijedu 14. lipnja 2017. u Francuskom paviljonu SC-a s početkom u 11,00 sati, a raspravljat će se o vezi između gospodarstva i Sveučilišta te ostvarivanju boljeg razumijevanja između studenata i potencijalnih poslodavaca.

Tribina je namijenjena svim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

Putem postera mogu se predstaviti diplomski radovi studenata izrađenih u suradnji s gospodarstvom, za detalje molimo obratite se na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Detaljnije informacije i obrazac prijave za sudjelovanje na tribini dostupni su na mrežnoj stranici Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.