Natječaj za studente s invaliditetom "Iskustvo zlata vrijedi"

Poslovni dnevnik i Večernji list petu godinu za redom provode projekt Iskustvo zlata vrijedi u kojem studentima s invaliditetom i studentima slabijega materijalnog statusa omogućuju praksu u hrvatskim kompanijama, partnerima projekta. 

Na taj način u poslovnoj zajednici i šire širi se svijest o problematici zapošljavanja studenata koji zbog svoje objektivne situacije i trenutačne gospodarske situacije ne mogu lako naći posao, odnosno namjera je svima kojima život nije pružio jednaku startnu poziciju pomoći da se lakše uključe na tržište rada te jednoga dana ravnopravno sudjeluju u tržišnoj utakmici.

U protekla četiri izdanja projekta Poslovni dnevnik je omogućio radnu praksu za 60-ak studenata s invaliditetom u 20-ak renomiranih hrvatskih tvrtki, a nekoliko je studenata nakon odrađene prakse dobilo i stalno zaposlenje u istoj tvrtki.

Dodatne informacije o projektu moguće je naći na stranicu http://www.poslovni.hr/specijal/iskustvo-zlata-vrijedi-2017.

Natječaj je otvoren do 16. lipnja, a prijaviti se vrše na sljedećem linku: http://www.poslovni.hr/promo/iskustvo-zlata-vrijedi-2017-prijavite-se-325819.

Za sve dodatne informacije slobodno se javite gospođi Tihani Lešić na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .