Prilagođeni prijevoz za studente s invaliditetom

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet spreman je posredovati u organizaciji prilagođenoga prijevoza za studente s invaliditetom koji imaju potrebu za ovakvom vrstom prijevoza za dolazak na i odlazak s fakulteta i ostale lokacije na kojima se odvija nastava i druge studijske obveze. Fakultet je također spreman izvršiti isplatu razlike troškova prijevoza studenata s invaliditetom izvan odobrenog iznosa osiguranog odredbama Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na novčanu potporu za podmirenje dijela troškova prijevoza za redovite studente s invaliditetom (NN, 23/15).

Stoga molimo sve zainteresirane studente da se e-mailom jave koordinatorici za studente s invaliditetom prof. dr. sc. Lelii Kiš-Glavaš, najkasnije do 6. travnja 2017. godine, na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i dostave joj sljedeće podatke:

  • ime i prezime,
  • studijski program i godina studija,
  • osnova za potrebu prilagođenog prijevoza (kretanje uz pomoć invalidskih kolica (kakvih?), hodalice, štaka ili drugo),
  • adresa stanovanja u Zagrebu i
  • prosječni broj tjednih vožnji s lokacijama (ERF i/ili druge nastavne lokacije) sukladno tjednom rasporedu nastave i ostalih studijskih obveza.