Izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica 2017.

Na temelju Odluke rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa, u utorak i srijedu 28. i 29. ožujka 2017. održavat će se izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica. Glasačka mjesta bit će otvorena oba dana od 8 do 20 sati.

Na izborima imaju pravo sudjelovati i birati svi studenti dodiplomskih, preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Izbori za Studentski zbor Sveučilišta i studentski zbor pojedine sastavnice provodit će se istodobno na svim fakultetima i akademijama Sveučilišta u Zagrebu, i to prema odredbama Pravilnika o izborima za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu te Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama.

Sukladno članku 6. Pravilnika o izborima za studentski zbor Sveučilišta i studentske zborove sastavnica, pozivamo zainteresirane studente ERF-a da se kandidiraju za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu ili za Studentski zbor Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta.

Kandidature se predaju najkasnije do petka, 17.ožujka 2017. godine Izbornom povjerenstvu doc.dr.sc. Nataliji Lisak (soba 12 u prizemlju).

U nastavku su dostupne odluke o imenovanju izbornih tijela i valjanosti kandidatura za Studentski zbor ERF-a.

Detaljne informacije dostupne su na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu.