Virtualna predavanja - Nošenje s posljedicama potresa i okolnostima pandemije

Kabinet Odgojnog savjetovališta Nastavno-kliničkog centra Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Unicefom volonterski organizira cikluse virtualnih interaktivnih predavanja kako bi do kraja ove školske godine nastavnicima, stručnim suradnicima te ostalim zainteresiranim kolegama olakšali nošenje s posljedicama potresa ali i okolnostima pandemije.

Cilj predavanja je osnažiti stručnjake, sudionike odgojno-obrazovnog procesa te posredno, djecu i mlade u zajednici.

  • 31. ožujak 2021. u 14 sati - Kako kada nije lako - tehnike nošenja sa stresom, izv. prof. dr. sc. Josipa Mihić
  • 13. travanj 2021. u 13 sati - Kako stvarati sigurno okruženje za djecu: utemeljeno na znanjima o traumi, doc. dr. sc. Ivana Maurović
  • 18. svibanj 2021. u 13 sati - Kako podržati učenike s poremećajima u ponašanju, Sanja Radić Bursać i Andrea Ćosić
  • 08. lipanj 2021. u 13 sati - Kako poticati razvoj socijalno-emocionalnih vještina u razredu, Sanja Radić Bursać i Andrea Ćosić

Uz predavanja, članice kabineta Odgojnog savjetovališta osmislile su i program psihoedukativne grupe podrške koji je namijenjen stručnim suradnicima i nastavnicima osnovnih i srednjih škola s područja Sisačko-moslavačke županije.

Svi zainteresirani s područja Sisačko-moslavačke županije mogu se prijaviti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi dobili poveznice za online susrete.