ERFokus na Dom Duga Zagreb - Humanitarna inicijativa

ERFokus 2021Dragi studenti i profesori,

s velikim uzbuđenjem najavljujemo novu humanitarnu akciju u sklopu inicijative “ERFokus na...” i to povodom Dana žena! Ovaj puta stavljamo fokus na Dom Duga Zagreb koja zbrinjava žrtve obiteljskoga nasilja smještajem, prehranom te savjetovanjem i podrškom

Ponovno vas pozivamo da pružite znak pažnje ovim osobama u vidu malog poklona s preparativnom i dekorativnom kozmetikom te igračkama za djecu. Kako bi svaki korisnik dobio poklon približno jednake vrijednosti, molimo vas da BUDŽET za poklone ne prelazi 200 kn!

Ostale upute za sadržaj poklon paketića te popis korisnika bit će dostupni SUTRA (27.02.) od 12:00 na Facebook stranici Zbora kada ćete se moći u komentar zabilježiti za neki poklon.

Naravno, ponovno je moguće u darivanju sudjelovati u paru ili grupi s kolegama (označite njega/nju u komentaru).

Sakupljanje i prijevoz poklona organizirat će Studentski zbor, o tome više uskoro.

Zbog iznimno velikog interesa, moramo pribjeći načelu first come, first serve te prijave za kupnju poklona primamo isključivo putem komentara na objavu koja će biti dostupna od sutra.

Ukoliko imate želju podržati ovu inicijativu, ali se ne uspijete zabilježiti za poklon paket ili vam to jednostavno ne odgovara, možete rad ove ustanove podržati i novčanom donacijom. Podatke prilažemo ispod.

Uplatite iznos koji želite na žiro račun:
HR5824020061100933076
Swift: ESBCHR22 (Erste & Steiermärkische Bank d.d.)
s naznakom: Donacija za Dom “Duga-Zagreb” ERF

Nadamo se da ćete ponovno pokazati svoj veliki interes i u rekordnom vremenu osigurati poklone za sve korisnike Doma Duga i učiniti im ovaj Dan žena posebnim!

Studentski zbor ERF-a