UniDesign – otvorene prijave za međunarodni edukativni program

UniDesign Uniri Unizg 2021Univerzalni i inkluzivni dizajn za bolji ljudski okoliš (UniDesign) besplatni je međunarodni multidisciplinarni i interdisciplinarni edukativni program Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci sa suradnicima, predavačima i mentorima s drugih sastavnica Sveučilišta u Rijeci i Sveučilišta u Zagrebu, ali i iz Australije, Austrije, Belgije, Bugarske, Italije, Poljske i Norveške.

UniDesign obrađuje teme univerzalnog i inkluzivnog dizajna iz perspektive arhitekture, građevinarstva, obrazovanja, umjetnosti, dizajna, tehnologije, kulturalnih studija i organizacije projekata, a namijenjen je polaznicima različitih profila iz svih dijelova svijeta.

Program će se odvijati u razdoblju od ožujka do svibnja 2021. godine isključivo online na engleskom jeziku s dijelom koji obuhvaća online predavanja renomiranih predavača (informacije o suradnicima dostupne su u letku i programu), a potom i praktičan rad polaznika u mentorstvu istih predavača.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani za teme univerzalnog i inkluzivnog dizajna putem prijavnog obrasca do 28. veljače 2021. koji je dostupan na sljedećoj poveznici: UniDesign - Universal and inclusive design for better human environments.