Virtualni Tjedan uspješnije komunikacije na poslu od 25. do 29. svibnja 2020. u organizaciji Udruge studenata logopedije Logomotiva

Virtualni Virtualni Tjedan uspješnije komunikacije na poslu 2020.Udruga studenata logopedije Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu organizira virtualni Tjedan uspješnije komunikacije na poslu.

Aktivnost je nastala zbog obilježavanja svibnja-mjeseca boljeg slušanja i govorenja, desetljećima staroj tradiciji Američke udruge za govor i slušanje (American Speech and Hearing Association-ASHA) kojoj se svake godine priključuju razne organizacije. ASHA je kao temu ovogodišnjeg događaja odredila komunikaciju na poslu, a Logomotiva se priključila s ciljem širenja svijesti o utjecaju komunikacijskih teškoća na profesionalni život osobe.

U tjednu od 25. do 29. svibnja, na društvenim mrežama Logomotive studenti će objavljivati savjete za uspješniju komunikaciju s osobama s različitim poremećajima humane komunikacije. Svaki dan javnosti će predstaviti savjete za uspješniju komunikaciju nastale u suradnji s našim profesorima, a odnosit će se na mucanje, stečeno oštećenje sluha, poremećaj glasa, afaziju i autizam.

Obavijest o aktivnosti dostupna je i na društvenim mrežama Američke udruge za govor i slušanje (American Speech and Hearing Association-ASHA) te će se sve objave dijeliti na hrvatskom i engleskom jeziku.