COVID-19: Nastava za studente izvanrednog preddiplomskog studija Rehabilitacija od 22. do 24. svibnja 2020. godine

Zbog epidemiološke situacije u svijetu i sukladno Odluci o izmjeni Odluke o obustavi izvođenja nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnim školama te redovnog rada ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja i uspostavi nastave na daljinu te naputku Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske od 19. ožujka 2020. godine, obavještavamo vas da će se nastava za studente izvanrednog preddiplomskog studija Rehabilitacija do daljnjega izvoditi kao e-nastava ili nastava na daljinu.

Nastava na izvanrednom preddiplomskom studiju Rehabilitacija odvijat će se putem sustava za e-učenje Merlin ili putem nekog drugog sustava za udaljeno učenje koje odabere sam nastavnik prema sljedećem rasporedu:
  • Informatika
    dr. sc. Kristina Posavec, pred.
    petak, 22. svibnja 2020. (od 15:00 sati)
    subota, 23. svibnja 2020. (8:00 – 12:15 i 13:00 – 17:15)
    nedjelja, 24. svibnja 2020. (8:00 – 12:15 i 13:00 – 17:15)

Termini nastave za lipanj, srpanj, kolovoz i rujan bit će doneseni naknadno.

Provjera ispravnosti AAI@EduHr elektroničkog identiteta

Studenti Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta ispravnost svoje AAI@EduHR oznake i zaporke te osnovne podatke o svojem elektroničkom identitetu mogu provjeriti putem sljedeće poveznice: moj.aaiedu.hr

U slučaju nemogućnosti uporabe elektroničkog identiteta zaposlenici i studenti ERF-a mogu se javiti administratorima LDAP imenika putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručne službe

Studenti se upućuju da umjesto dolaska u Studentsku referadu komunikaciju ostvare isključivo putem e-pošte ili telefona:

Studentska referada za preddiplomske i diplomske studije
Telefon: +385 (0)1 245 7532
E-pošta:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pozivamo sve studente da redovito prate službene mrežne stranice Fakulteta i e-poštu radi daljnjih obavijesti.