Odgojno savjetovalište Centra za rehabilitaciju ERF-a oblikovalo materijale za maturante: „Vještine upravljanja karijerom“

Odgojno savjetovalište Centra za rehabilitaciju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu nastavlja s oblikovanjem materijala te su ih ovaj tjedan namijenili učenicima završnih razreda tj. maturantima, a imajući na umu skorašnji završetak nastavne godine i njihovo srednjoškolsko obrazovanje.

Pripremljeni sadržaji ponajviše proizlaze iz ciklusa radionica „Priprema, pozor, START! - Vještine upravljanja karijerom" koje su kolegice Željka Gregorin (I. gimnazija Zagreb) i Sanja Radić Bursać provodile unazad nekoliko godina sa srednjoškolcima, te uz njihovu zajedničku suradnju i grafičko oblikovanje od strane kolegice Sabine Mandić. Isti su usmjereni na razvoj vještina upravljanja karijerom te obuhvaćaju segment samoprocjene, oblikovanje životopisa i motivacijskog pisma, kao i pripreme za razgovor za posao.

Navedene materijale možete preuzeti putem sljedećih poveznica:

Vjerujemo kako navedeni sadržaji mogu pomoći učenicima koji se uključuju na tržište rada, ali i onima koji nastavljaju svoje obrazovanje na visokim učilištima.  Sada i/ili kao podsjetnici u budućnosti. :)