Poziv na izlaganje „Neo-PRISM-C: New Directions in the Study of Neurodevelopmental Disorders“ 11. veljače 2020.

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na izlaganje „Neo-PRISM-C: New Directions in the Study of Neurodevelopmental Disorders“ koje će održati profesor Timothy C. Papadopoulos, dobitnik prestižne nagrade Distinguished Researcher 2019 - Cyprus Research & Innovation Award.

Timothy C. Papadopoulos profesor je na Odsjeku za psihologiju Centra za primijenjenu neuroznanost Sveučilišta u Cipru te koordinator međunarodnog projekta Neo-Prism-C koji istražuje neurorazvojne poremećaje u okviru novog okvira za razumijevanje psihopatologije. Cilj projekta je ispitati mehanizme nastanka neurorazvojnih poremećaja, unaprijediti njihovo prepoznavanje i testirati odgovarajuće oblike podrške.

Izlaganje će se održati u utorak, 11. veljače 2020. godine u 14.00 sati na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj u dvorani Plitvice (zgrada Centra za rehabilitaciju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta).

Budući da je područje neurorazvojnih poremećaja u fokusu brojnih struka te je izrazito važno i zanimljivo stručnjacima i znanstvenicima različitih profila, nadamo se što većem odazivu studenata, stručnjaka, znanstvenika i ostalih zainteresiranih.