Obavijest o provedenom natječaju za prijam zaposlenika u radni odnos na radno mjesto I. vrste u stručnom zvanju – stručni suradnik u sustavu znanosti i visokom obrazovanju – logoped u Nastavno-kliničkom centru (1 izvršitelj)

Natječaj za radno mjesto I. vrste u stručnom zvanju – stručni suradnik u sustavu znanosti i visokom obrazovanju – logoped, u Nastavno-kliničkom centru Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, na određeno vrijeme (najduže godinu dana), u punom radnom vremenu, objavljen je 30. rujna 2022. godine u Narodnim novinama broj 113/2022, mrežnoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na mrežnoj stranici Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Imenovano povjerenstvo za prijem u radni odnosu na radno mjesto I. vrste u stručnom zvanju – stručni suradnik u sustavu znanosti i visokom obrazovanju – logoped, u Nastavno-kliničkom centru Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, utvrdilo je da su se u natječajem propisanom roku prijavile tri (3) pristupnice, od koji su dvije (2) pristupnice povukle svoje prijave prije dolaska na razgovor za posao.

Pregledom priložene dokumentacije, Povjerenstvo je predložilo dekanu Fakulteta da se na radno mjesto I. vrste u stručnom zvanju – stručni suradnik u sustavu znanosti i visokom obrazovanju – logoped, na određeno vrijeme (najduže godinu dana), u punom radnom vremenu, u Nastavno-kliničkom centru Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, zaposli pristupnica Antea Šalinović, magistra logopedije, koja zadovoljava uvjete natječaja.