Otvorene prijave za ZAGiMUN2018 Conference on Shared Responsibility

Zagreb International Model United Nations (ZAGiMUN) Conference on Shared Responsibility, koju organizira Hrvatsko društvo za Ujedinjene narode, je međunarodna konferencija o održivom razvoju namijenjena studentima i mladim profesionalcima zainteresiranima za globalna pitanja, održivi razvoj i međunarodne odnose. Konferencija će se održati od 24. do 29. rujna 2018. godine u Zagrebu, pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, gospođe Kolinde Grabar Kitarović, kao i pokroviteljstvom Sveučilišta u Zagrebu.

Vizual ZAGIMUN

Sudionici konferencije dobiti će priliku sami iskusiti svijet diplomacije kroz oči delegata Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda ili Europskog vijeća, ili unaprijediti svoje vještine vođenja kroz ulogu predsjedavajućeg ili zamjenika predsjedavajućeg jednog od simuliranih Vijeća. Uz simulaciju, program je ispunjen aktivnostima koje potiču međukulturalnu razmjenu i druženje sudionika, interaktivnim panelima i radionicama na temu prevencije kriza i UN-ovih ciljeva održivog razvoja – Agenda 2030.

Ovogodišnja glavna tema konferencije glasi „Rješavanje svjetskih kriza za ostvarenje održivog razvoja“.

Kotizacija za sudjelovanje na konferenciji iznosi 50€ (350 HRK) i uključuje smještaj (5 noći), obroke (doručak i ručak), pauze za kavu i materijale za konferenciju.

Prijave se zatvaraju u ponedjeljak, 27. kolovoza 2018. u 23:59 sati (CEST). Prihvatljivi kandidati trebaju imati najmanje 18 godina.

Prijave su moguće putem online obrasca.

Za dodatna pitanja i informacije, kontaktirajte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Za više informacija o aktivnostima i temama pratite ZAGiMUN.UNACroatia Facebook stranicu