ERF sudjeluje u Erasmus+ projektu 'Sagorijevanje stručnjaka i roditelja djece s teškoćama u razvoju: prevencija, izazovi i metode osnaživanja u ranoj intervenciji'

U siječnju 2022. započeo je novi Erasmus+ projekt 'Sagorijevanje stručnjaka i roditelja djece s teškoćama u razvoju: prevencija, izazovi i metode osnaživanja u ranoj intervenciji' (2022-2025/ KA2 Strategic Partnerships for adult education). Koordinator projekta je organizacija Amimoni - Panhellenic Association of parents and friends of visually impaired people with additional handicaps iz Grčke, a osim ERF-a, sudjeluju i partneri iz Portugala, Bugarske, Grčke i Cipra. Koordinator projekta za ERF izv. prof. dr. sc. Sonja Alimović, a u projektnom timu je izv. prof. dr. sc. Ana Wagner Jakab. Projekt je usmjeren na ispitivanje izgaranja stručnjaka i roditelja djece s teškoćama u ranoj dobi. Cilj mu je unaprijediti rad u ranoj intervenciji u području otpornosti roditelja djece s teškoćama i stručnjaka koji rade s njima. Tijekom projekta će biti provedeno istraživanje te osmišljene metode poboljšavanja nošenja sa stresom u svrhu prevencije izgaranja.

Svi partneri povezani s projektom imali su priliku sastati se u Varni, Bugarska, na prvom transnacionalnom sastanku 14. i 15. ožujka 2022.


Burnoutfree logo2Više o projektu Burnout FREE ECI Project “Burnout of Professionals and Parents with Children with Disabilities: Prevention, common challenges and mutually empowering methodologies and practices in Early Child Intervention Services" možete naći na sljedećim poveznicama: