Poziv na završnu konferenciju projekta DOBRO

Pozivamo sve zainteresirane na završnu konferenciju projekta "Doprinos boljitku rane intervencije putem društveno korisnog učenja u Gradu Zagrebu i Brodsko-posavskoj županiji – DOBRO" koja će se održati u četvrtak 5. rujna 2019. godine s početkom u 11 sati u u Hotelu Dubrovnik (Gajeva ulica 1, Zagreb) – dvorana Ban Josip Jelačić.

Cilj konferencije je predstavljanje provedenih aktivnosti projekta i informiranje sudionika o ostvarenim ciljevima i rezultatima. Konferencija je namijenjena stručnjacima iz različitih sektora (civilni, obrazovni, socijalni, zdravstveni) koji djeluju u području rane intervencije u djetinjstvu, studentima i svim pojedincima zainteresiranima za temu rane intervencije u djetinjstvu i brige za djecu rane dobi, kao i temu društveno korisnog učenja te je prijavljena za bodovanje Hrvatskoj komori socijalnih radnika, Hrvatskoj psihološkoj komori i Hrvatskoj komori edukacijskih rehabilitatora.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo Vas da svoj dolazak potvrdite što ranije, a najkasnije do ponedjeljka, 2. rujna 2019. ispunjavanjem online prijavnice.

Konferenciju organizira Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID) u sklopu projekta „Doprinos boljitku rane intervencije putem društveno korisnog učenja u Gradu Zagrebu i Brodsko-posavskoj županiji – DOBRO“ čiji je HURID nositelj, a provodi se u partnerstvu s Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu te Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku.