Promoviran projekt DOBRO u sklopu Dana Sveučilišta u Zagrebu 5. studenog 2018.

Dan Sveučilišta u Zagrebu obilježava se svake godine 3. studenog svečanom sjednicom Senata. U sklopu projekta DOBRO održano je obilježavanje Dana Sveučilišta u Zagrebu u ponedjeljak 5. studenog 2018. na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u svrhu promocije projekta među zainteresiranim studentima i nastavnicima koji izravno ne sudjeluju u projektu.

ERF projekt DOBRO dan UNIZG 2018Podjelom promotivnih materijala u predvorju Edukacijsko-rehabilitacijskog Fakulteta volonterke projekta DOBRO informirale su zainteresirane studente i nastavnike o projektnim aktivnostima projekta te o metodologiji društveno korisnog učenja.

Srdačno zahvaljujemo svima koji su pridonijeli obilježavanju Dana Sveučilišta u Zagrebu!

Projekt „Doprinos boljitku rane intervencije putem društveno korisnog učenja u Gradu Zagrebu i Brodsko-posavskoj županiji – DOBRO“ provodi Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID) u partnerstvu s Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku.

Projekt sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u ukupnom iznosu od 875.214,46 kuna. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 743.932,29 kuna.

Više o projektu DOBRO i nadolazećim aktivnostima saznajte na sljedećim stranicama:

Web stranica projekta: dobro.hurid.hr  
Facebook stranica projekta: bit.ly/2ITwlVv
Taržilica raniKLIK.hr: www.raniklik.hr
Web stranica Hrvatske udruge za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID-a): hurid.hr