Promjene u održavanju edukacija "Senzorna integracija - Modul II, Modul IV-Supervizija i Stručni modul II" u sklopu Centra za cjeloživotno obrazovanje Edukacijsko-regabilitacijskog fakulteta

Poštovane kolegice i kolege!

Centar za cjeloživotno obrazovanje Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta (ERF) Sveučilišta u Zagrebu s velikim Vas zadovoljstvom poziva na sudjelovanje u edukacijama iz područja senzorne integracije „Senzorna integracija - Modul I, Modul II, Modul III, Modul IV-Supervizija i Stručni modul II“, prema metodi A. J. Ayres.

Edukaciju izvode prof.dr.sc. Rea Fulgosi- Masnjak voditeljica Kabineta za senzornu integraciju, Centra za rehabilitaciju ERF-a sa suradnicima, stručnjacima koji posjeduju međunarodne certifikate za područje senzorne integracije. Pozitivna i vrijedna iskustva polaznika dosadašnjih višegodišnjih edukacija potvrđuju njezinu korisnost i potrebu kontinuiranog provođenja novih edukacija s ovom temom, jer senzornu je integraciju potrebno razvijati i poticati u radu s djecom, učenicima i odraslim osobama s i bez teškoća u razvoju, s poremećajima iz autističnog spektra i razvojnim teškoćama koje imaju senzornu komponentu.

Ove edukacije otvaraju mogućnost premošćivanja brojnih nedostataka prisutnih u našoj praksi. Naime, stručnjaci su suočeni s nedostatnim mogućnostima stručnoga usavršavanja i nerijetko prepušteni samosnalaženju u svakodnevnom radu. Roditelji i djeca, također su suočeni s nedostatnim mjestima koja nude primjerene terapijske pristupe i provode poticanje senzorne integracije, zbog čega, često s djecom i učenicima s teškoćama u razvoju rade nedovoljno kvalificirani stručnjaci.

Modul I, uspješno je održan u veljači, u slučaju dovoljnog broja zainteresiranih Modul I će se ponoviti.

TEMINI SLJEDEĆIH EDUKACIJA SU PROMJENJENI:

Modul II: 22. I 23. travnja 2016.

Stručni modul II: 6. i 7. svibnja 2016.

Modul IV- Supervizija: lipanj 2016. (točan termin odredit će se u dogovoru s polaznicima)

Termin Modula III ostaje isti: 15. i 16. travnja 2016.

U prilozima se nalaze sve relevantne informacije o narednim edukacijama i obrasci za prijavu. Nadamo se da ćete prepoznati važnost i korisnost ovih edukacija za Vaš budući rad!

Ispunjeni prijavni obrazac možete poslati e-mail-om na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radujemo se Vašem interesu i dolasku!

Srdačno,

Prof.dr.sc. Rea Fulgosi-Masnjak, voditeljica edukacije

Doc.dr.sc. Neven Ricijaš, voditelj Centra za cjeloživotno obrazovanje