Poziv na radionicu "Poticanje socijalne komunikacije kod djece s razvojnim odstupanjima" u organizaciji Centra za cjeloživotno učenje Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta (veljača 2020.)

Centar za cjeloživotno učenje Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta (ERF) Sveučilišta u Zagrebu s velikim zadovoljstvom poziva sve zainteresirane na radionicu "Poticanje komunikacije i socijalnih vještina djece s razvojnim odstupanjima". Radionica je namijenjena psiholozima, logopedima i rehabilitatorima koji se u svom svakodnevnom radu susreću s djecom predškolske dobi.

Radionica je posebna po maloj grupi polaznika (maksimalno 15 polaznika), intenzivnom 3-dnevnom radu te raspravama o pristupu i podršci konkretnom djetetu s razvojnim odstupanjima.

Radionica će se održati od 24. do 26. veljače 2020. godine na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

U nastavku su navedene sve relevantne informacije o radionici i obrazac za prijavu.
Ispunjeni obrazac možete poslati e-mailom na:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.